lastik-yol-yardim-bursa-mudanya-lastik-tamircisi-osmangazi-lastik-tamiri-yildirim-lastik-tamiri-08
Bursa’nın 7/24 Nöbetçi Lastikçisi Hizmetinizde!
18 Mayıs 2019
bursa nilüfer lastik tamiri, nilüfer lastik tamircisi
Bursa’da profesyonel lastik yol yardım servisi
7 Ekim 2021
Show all

Bursa Lastik Tamiri & Tamircisi 7/24 Yol Yardım

Bursa Nöbetçi Oto Lastikçi, 7/24 Lastik Tamiri Bursa

Bursa Nöbetçi Oto Lastikçi, 7/24 Lastik Tamiri Bursa

Son Teknoloji ile Donatılmış Lastik Yol Yardım Aracımız ile 7/24 Yerinde Lastik Tamiri

Son teknoloji ekipman ile donatılmış lastik yol yardım aracı, lastik tamircisi ve nöbetçi lastikçi ekipmanları ile hızlı, kaliteli ve güleryüzlü hizmetten ödün vermeyen Yeşil Timsah Oto Lastik Tamiri müşteri memnuniyetini her daim ön planda tutarak kamyon, otobüs, iş makinaları, çekici ve otomobilleriniz için 7/24 lastik yol yardım hizmeti vermektedir. 30 yılı aşkın tecrübemizle Bursa ve çevresinde öncü olmaktan dolayı mutluyuz.

Bursa’da lastiğiniz patladığında, lastik değişim veya tamir ihtiyacınız olduğunda, gece veya gündüz saatlerinde 05358165902 No’lu hattımız üzerinden 7/24 lastik tamircisi servisimizi arayabilirsiniz.

Tam donanımlı yol yardım aracımız ve 30 yıllık birikime sahip profesyonel ve güler yüzlü ekibimizle iş makinası, kamyon, tır, otobüs, traktör ve tüm binek araçlarınızın lastik tamiri ve değişim işlemlerini ayağınıza kadar gelip itina ile yapmaktayız.

Bursa’da gece açık lastikçi ihtiyacınız olduğunda bizi arayıp konumunuzu bildirin veya whatsapp üzerinden konum bildirimi gönderin, uzman ve deneyimli ekibimiz en kısa sürede bulunduğunuz yere kadar gelip tamir işlemini gerçekleştirsin.

7/24 Lastik Tamircileri

7/24 Lastik Tamircileri

  • Bursa Lastik Tamiri Hizmet Bölgeleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

Bursa ve tüm merkez ilçeleri, Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Kestel, Mudanya, Gürsu, Orhaneli, Orhangazi, Yenişehir, Gemlik, Keles, Yunuseli, Acemler, Bursa İstanbul Yolu, Bursa Ankara Yolu, Bursa İzmir Yolu, Acemler, Beşevler, Beşyol, Özlüce, Görükle, Hürriyet, Ortabağlar, Uludağ Dağ Yolu. 7/24 Nöbetçi lastikçi hizmeti verdiğimiz semtlerden bazıları: Nilüfer, Çalı Yolu, Kayapa, Fethiye, İhsaniye, İzmir Yolu, Görükle Lastik Tamiri, Yalova Yolu, Ankara Yolu, Özlüce, Ertuğrul, Beşevler, Fethiye, Geçit, Beşyol, Ovaakça,  Ataevler, Üçevler, FSM, Acemler Kavşağı, Yunuseli, Kükürtlü, Balat, Mudanya, Kestel, Gemlik, Mudanya Yolu, Ankara Yolu, Heykel, Hürriyet, Soğukkuyu

  • Çalışma saatleriniz nedir?

Firmamız 7/24 gezici mobil lastikçi olarak Bursa ve tüm ilçelerinde hizmet vermektedir.

  • Lastiğim patladı, otobanda yolda kaldım, ne yapabilirim?

Hiç endişelenmeyin. Bursa’da gecenin bir yarısı lastiğiniz patladıysa ve yolunuza devam edemiyorsanız, Bursa Yeşil Timsah Oto Lastik Tamiri 7/24 Yol Yardım Servisi olarak imdadınıza koşuyoruz. Bizi aradığınızda konumunuzu bildirin veya WhatsApp üzerinden konumunuzu bize iletin. Bursa’da en yakın lastikçiniz hizmetinizde! Bursa ve çevresinde 7/24 Gece Açık Nöbetçi Lastikçi arıyorsanız bizi arayın. Uzman ve deneyimli lastik yol yardım ekibimiz ile yolunuza güvenle devam edebilirsiniz. 

  • Lastik Tamir İşlemini Ne kadar süre içerisinde yapıyorsunuz?

Bursa merkezde iseniz yarım saat içerisinde, eğer Bursa merkez ilçelerine uzak iseniz mesafeye ve şartlara göre yaklaşık 1 veya 2 saat içerisinde bulunduğunuz konuma gelip en kısa sürede yolunuza devam etmenizi sağlıyoruz.

  • Lastik Tamir Fiyatlarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?

Lastik tamir yol yardım fiyatlarımız aracınızın lastik tipine, konumunuzun bize uzaklığına göre değişiklik göstermekle birlikte en makul ücreti sunmaya çalışmaktayız.

  • Lastik Tamirini gerçekleştirdiğiniz araç türleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

Kamyon, tır, çekici, otobüs, minibüs, traktör, forklift, kepçe vb. iş makinalarınızın ve tüm binek araçlarınızın lastik tamiri ve değişim işlemlerini ayağınıza kadar gelip itina ile yapmaktayız.

  • Sektörde ne kadar süredir hizmet veriyorsunuz?

Küçük yaşlardan beri sektördeyiz. Lastik tamirinde 30. yılımızı doldurmuş durumdayız. Gezici ve yerinde lastik tamir işlemlerini gerçekleştirdiğimiz lastik yol yardım aracımız ile de yaklaşık 6 senedir Bursa ve çevresinde uzman ekibimiz ile faaliyet göstermekteyiz. Google işletme kaydımız üzerinden müşterilerimizin firmamız hakkındaki görüş ve yorumlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Bursa Lastikçi Bursa Lastik Tamiri Lastik Yol Yardımı

Bursa Lastik Tamiri

Bursa Lastik Tamiri servisimize ulaşabilmeniz için bizi arama motoru sonuçlarında bulabileceğiniz anahtar kelime listesi

Bursa Lastik Tamiri Nilüfer, Nöbetçi Lastikçi, Nöbetçi Lastikçi Bursa, Oto Lastik Bursa, Oto Lastik Yol Yardım, Oto Lastik Yol Yardımı, Oto Lastik Tamiri, En Yakın Oto Lastik Tamircisi, Bursa Oto, Lastik Yol Yardım, Oto Lastik Tamircisi, Lastik Tamiri Yol Yardım, Lastik Tamir, Lastikçi, Lastikçi Bursa, en yakın lastik tamircisi, en yakın oto lastik tamiri, 7/24 Lastik Tamiri Bursa, 7/24, Lastik Tamiri, Konuma En Yakın Lastikçi, En Yakın Lastikçi Bursa, Bursa oto lastik tamiri, oto lastik tamiri Bursa, oto lastikçi Bursa, Bursa oto lastikçi, Bursa oto lastik tamircisi, Bursa Seyyar Oto Lastik Tamiri, Seyyar Oto Lastik Tamiri Bursa, oto lastik tamiri yol yardım, oto lastik tamircileri, Bursa oto lastik tamircileri, 7/24 Lastik Tamircileri, Bursa 7/24 Lastik Tamircileri, Bursa Nilüfer, 7/24 Lastik Tamircileri, Nilüfer 7/24 Lastik Tamircisi, Osmangazi 7/24 Lastik Tamircisi, Yıldırım 7/24 Lastik Tamircisi, Bursa Nilüfer Lastik Tamiri, Bursa Nilüfer Lastik Tamircisi, Nilüfer Lastik Tamiri, Nilüfer Lastik Tamircisi, Nilüfer Lastikçi, Bursa Nilüfer Lastikçi, Bursa Nilüfer 7/24 açık lastikçi, Bursa Nilüfer nöbetçi lastikçi, Bursa Nilüfer Lastik Tamircileri

 

Açık Oto Lastikçi Bursa

Açık Oto Lastikçi Bursa

7/24 Lastik Tamircisi servisimize ulaşabilmeniz için bizi arama sonuçlarında bulmanıza yardımcı olacak anahtar kelime listesi

Gece Açık Nöbetçi Lastikçi, nöbetçi lastikçi bursa yıldırım, nöbetçi lastikçi Bursa Nilüfer, nöbetçi lastikçi Bursa Osmangazi, 24 Saat Açık Lastikçi, Pazar açık lastikçi, 7/24 açık lastikçi, Bursa 7/24 açık lastik tamircileri, Bursa nöbetçi lastik tamircisi, nöbetçi lastik tamircileri Bursa, 7/24 açık lastik tamircisi, Bursa nöbetçi lastik tamircileri, Bursa Lastik Değişimi, Patlak Oto Lastik Değişim, Lastik Değişimi, İş Makinesi Lastik Değişim, İş Makinası Lastik Değişimi, Lastik Değişimi Bursa, Oto Lastik Değişimi, Bursa Oto Lastik Değişimi, Kamyon ve Çekici Lastik Değişimi, Otobüs Lastik Değişimi, Bursa Osmangazi Nöbetçi Oto Lastikçi, Nöbetçi Oto Lastikçi Osmangazi, Bursa Osmangazi Lastikçi, Osmangazi Lastik Tamircisi, Osmangazi Gece Açık Lastikçi, Bursa Osmangazi Nöbetçi Lastikçi, 24 Saat Açık Lastikçi, 24 Saat Açık Lastikçi Bursa, Bursa 24 Saat Açık Lastikçi, Bursa Gece Açık Lastikçiler, Bursa Gece Açık Lastik Tamircileri, Bursa Nöbetçi Lastikçiler, Bursa Nöbetçi Lastikçi Numaraları, Bursa Açık Lastikçiler, 7/24 Açık Mobil Lastikçi, 24 Saat Açık Lastik Tamircisi, Gece Açık Lastik Tamircisi, Gece Açık Seyyar Lastik Tamircisi, gezici lastikçi, Gezici Lastikçi Bursa, Açık Oto Lastik Tamircisi Bursa, Açık Oto Lastik Tamircisi, Açık Oto Lastikçi Bursa, 7/24 Açık Oto Lastikçi, Bursa yerinde lastik tamiri, Bursa Küçük Sanayi Lastikçi, Bursa sanayi lastikçi, Bursa sanayi lastik tamiri, lastik tamiri Bursa, Bursa Osmangazi lastik tamiri

Yerinde lastik tamiri ve değişim işlemlerinde Yeşil Timsah Oto Lastik Tamiri firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Bursa Lastik Tamiri, Yeşil Timsah Oto Lastik Yol Yardım, Bursa Nöbetçi Lastikci, En Yakın Lastikçi

Comments are closed.

Yol Yardımı için Tıkla Ara!